Страх от сексуална интимност. Причини и справяне с проблема

От страх от сексуална интимност страдат и мъже и жени.

Произходът на този проблем може да се дължи на много причини, но най-често срещаните са:

Психологическа травма в детството

Това най-тежката причина за страха от сексуална интимност и за да се преодолее секс стимулантите няма да ви бъдат от полза. Ще се наложи да посетите терапевт, който да достигне до дъното на проблема, за да можете да се справите с фобията си.

Лош предишен опит

Негативните преживявания с предишен партньор могат да причинят немалки проблеми, особено ако всеки път, когато сте със сегашния си партньор лошите ви спомени изплуват и не можете да се отдадете на сексуалния акт напълно. В този случай можете лесно да се справите с проблема си, като се целта просто трябва да се доверите на някой от многобройните секс стимуланти, които можете да откриете на страниците на Bg Stimulanti.

Неувереност

Страхът от сексуална близост може да се дължи на различни комплекси и неувереност за външния вид. При жените неувереността се изразява най-вече в това как изглеждат, а мъжете имат проблем с мъжкото си достойнство. Ако спадате към тази категория, за да се справите с фобията си трябва да знаете, че когато дойде точния момент, нито мъжа ще се интересува дали сте прекалено дебела, слаба или с малки гърди, нито жената ще се замисли колко голямо е мъжкото ви достойнство. Затова се насладете на мига, а ако ви е трудно да се отпуснете напълно, пробвайте със секс стимуланти за двама.

Страх от първия сексуален контакт

За голяма част от хората първият сексуален контакт е изпълнен с много притеснения и стрес. Наистина, разбираемо е да сте притеснени, но това не означава, че не трябва да опитате. Не забравяйте, че както вие се притеснявате дали ще се справите, така се притеснява и партньора ви.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *