Билки и подправки, които повишават женското либидо

Жените също имат проблеми със сексуалната функция, липса на желание или чувстват притеснение и дискомфорт по време на полов акт.

За щастие, за решаването на подобни проблеми има достатъчно секс стимуланти, които могат да върнат желанието в леглото.

Освен стимулантите за жени (които могат да бъдат открити в аптеките или в магазини като Bg Stimulanti), можем да се доверим и на естествените афродизиаци, които повишават желанието за сексуални ласки при жените.

Преди да ви запознаем с някой от най-ефективните естествени стимуланти за жени обаче трябва да ви кажем, че няма секс стимулант или афродизиак, който да накара някой да направи нещо, което не иска. Афродизиаците и добавките са само средство да си върнем тръпката и да изпитаме отново желание за сексуални подвизи с човека, който обичаме.

Въздействието на афродизиаците при мъжете и жените се различава, тъй като при мъжете сексуалната дисфункция най-често се изразява с невъзможност за достигане на ерекция или задържането и, а при жените липсата на желание е по-скоро на психическа основа.

Билки и подправки, които действат като афродизиаци за жените

  • Шафран. Тази подправка се счита за мощен инструмент за борба с пониженото либидо, тъй като в нея се съдържат вещества и хормони, които влияят на женските ерогенни зони.
  • Ванилия. Ароматът на ванилия е в състояние да предизвика еуфоричен ефект и силно сексуално желание.
  • Канела. Тази много популярна подправка е в състояние не само да стимулира циркулацията на кръвта, но и да предизвика силно сексуално желание. Канелата бързо се абсорбира от организма и не само повишава значително либидото, но и дава енергия, която е необходима за половия акт.

Лют червен пипер. Лютият пипер е сред най-ефективните натурални секс стимуланти, тъй като увеличава притока на кръв към женските полови органи и ги прави по-чувствителни.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *