Колко бърз е бързият кредит?

Никой не е застрахован срещу спешни ситуации, където се нуждае от допълнително пари за непредвидени разходи. Има определени ситуации когато се нуждаем от парични средства на мига и без отлагане. Такива могат да са например висока сметка за ток, ремонт на движимо или недвижимо имущество, нужда от лечение, неотложно пътуване в чужбина и други.

Подобни проблеми с непредвидени разходи ни изправят пред избора дали да не започнем да си търсим втора работа или да се обърнем за помощ от познати.

Най-доброто решение за краткосрочен финансов проблем е бързият кредит. Но колко е бърз всъщност? Истината е, че сега в рамките на минути можем да кандидатстваме за отпускане на заем и още на същия ден да получим нужната парична сума.

Бързият кредит има редица предимства, което го прави предпочитан пред другите видове кредитни услуги.

Краткосрочните кредити ни предлагат супер възможност. Не е нужно да ставаме длъжници на познати или пък да се хващаме на втора работа, за да покрием разходите си.

Докато преди е било нужно да се чака седмици за разглеждането и одобрението на документи за кредит, сега в рамките на един ден можем да кандидатстваме за кредит, да бъдем одобрени и да получим желаната сума.

 

С развитието на интернет цялата процедура по отпускане на кредит е значително съкратена, което отговаря на нуждите на модерните хора. Сега в удобно за нас време можем да кандидатстваме за кредит. Можем от своя дом или докато сме на път да направим заявка за получаване на кредит и да бъдем одобрени в рамките на минути.

 

Има компании-кредитори, които отпускат бързи кредити на своите клиенти без да изискват от тях допълнителни ангажименти. Като небанкови финансови организации те предлагат на клиентите си експресна процедура и ясни и прозрачни условия по договора.Също така те гарантират 100% конфиденционалност и защита на личните данни на своите клиенти.

Подобна кредитна фирма е Стик Кредит, която предлага на своите клиенти напълно прозрачни условия по вземане на потребителски кредит, без скрити такси и оскъпяване на кредитните продукти.

Само в няколко лесни стъпки можете да кандидатствате за желаната от вас сума и да я получите още на същия ден. Заявка за кредит може да се направи както чрез онлайн регистрационна форма, така и чрез телефонно обаждане. И в двата случая получаваме бърз финален отговор от кредитните консултанти относно одобряването на заема.

От вас се изисква да сте с българско гражданство, да сте навъзраст от 18 до 70 години, да представите валидна лична карта, както и да можете да докажете, че имате постоянен доход и имате добра кредитна история.

Желаната сума ще бъде преведена по банковата ви сметка буквално до минути. При този вид кредит също има сключване на договор като общите условия варират при всяка компания-кредитор. Този договор включва информация относно какъв вид е кредитът, падежната дата, срока на погасяване.

Условието е просто: след това да проявите отговорност и да погасявате кредита без забавяне. Няма да имаме проблеми, ако спазваме сроковете и изплатим вноските по своя кредит навреме. Внасянето на погасителните вноски от кредита също се извършват онлайн по сметка на кредитната фирма.

 

Тъй като услугата се провежда онлайн, за да избегнат рискове като кредитори, компаниите предоставящи подобни кредитни продукти извършват проверка на кредитната история на клиента.

Компаниите, предоставящи небанкови бързи кредити използват иновативни технологии за защита на данните, така че можете да сте спокойни за сигурността на лични си данни.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *