Доброто решение – лаптоп втора употреба

Няма да изненадаме никой като кажем, че изправени пред избора: лаптоп или компютър, 95% от хората избират да закупят лаптоп за работа или за забавление.

Доброто решение - лаптоп втора употреба

От както се предлагат на пазара, лаптопите все повече изместват компютрите, тъй като изпълняват същите задачи като настолните компютри, но за разлика от тях са леснопреносими и напълно автономни. Единственото нещо, което помрачава донякъде удоволствието от покупката на лаптоп е високата цена, на която може да се закупи един приличен модел лаптоп с добър хардуер.
Ако и вие в този момент обмисляте покупката на нов лаптоп, но ви притеснява цената, която трябва да заплатите за него, можем да ви посъветваме да си потърсите лаптоп втора употреба.

Никога не ви е минавало през ума, че покупката на лаптоп втора ръка е добро решение за вас?

Нека видим какво печелите, ако решите да оставите предразсъдъците си за малко настрана и погледнете към покупката на лаптоп втора ръка обективно и напълно откровено.
И така… Какво печелите, ако поне обмислите покупката на употребяван лаптоп?

Разумна и достъпна цена на продукта

Цената е един от най-важните фактори, които привличат интереса на потребителите към покупката на лаптоп втора ръка. Защото, няма какво да се лъжем, разликата в цената на един неупотребяван лаптоп от магазина е в пъти по-висока от цената, на която се предлагат лаптопите втора ръка. Ако искате лаптоп с добри параметри на достъпна цена, решението ви е лаптоп втора употреба.

Нови модели с повече от приличен хардуер

Избирайки лаптоп втора употреба вие не само ще заплатите по-ниска цена, но и ще се сдобиете точно с този модел лаптоп, за който си мечтаете. Защото магазините, предлагащи техника втора ръка обикновено имат договорки с големите вериги магазини или със самите производители, които им предоставят техника, която е била върната заради дребни козметични или хардуерни проблеми или която е била мострена и не може да бъде подадена на цената, на която се предлагат новите модели.

Предварително сервизно обслужване

Преди да бъдат предложени за продажба, всички лаптопи се тестват, реновират и ремонтират, ако това се налага. Това означава, че вие не само можете да си закупите лаптоп на прилична цена и с приличен хардуер, но и няма да се притеснявате, че ще ви създаде някакви проблеми. Тестовете, които се провеждат в сервизите към магазините за продажба на техника втора употреба са изключително стриктни и са извършвани от хардуерни инженери. Ако по време на теста се открие проблем, лаптопа се ремонтира така, че да заработи отново като нов.

Отличен гаранционен сервиз

Наред с всичко това, лаптопите втора ръка, които се предлагат в магазините са произведени от доказани производители и се предлагат с гаранция, което е още едно голямо предимство и ви спестява куп притеснения.

Лаптоп с доказано качество

Едно от задължителните условия на магазините, които предлагат употребявани лаптопи е продуктите им да са от популярни марки и да отговарят на всички съвременни изисквания за качество.
Избирайки своя лаптоп втора ръка от тях, няма да се притеснявате, че ще закупите преносимо устройство, което е „събирано” в час по труд и техника.

Още ли се питате дали е добро решение покупката на лаптоп втора употреба?

Още ли се питате дали е добро решение покупката на лаптоп втора употреба?

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *