Размерът има значение

Темата, която ще отворя е малко неудобна и за нея почти не се говори, но пък е много важна и все някой трябва да назове нещата с истинските им имена.

Когато стане дума за секс, всички казваме, че „размерът няма значение” и бързаме да изместим темата. Тази тема е наистина доста неудобна, и предпочитаме да обсъждаме всичко друго, само не това, но истината е, че все пак размерът има значение.

Понякога малкия размер може да се компенсира с някой и друг трик в леглото, но рано или късно се стига до разочарования, особено когато партньорката не може да достигне до оргазъм.

Тъй като съм почти на 100 процента сигурна, че няма да открия мъж, който да признае, че има проблем с размера и трудно ще потърси сам помощ, реших, че сега е моментът аз като жена да подскажа какво може да се направи, когато „ключът не отговаря на ключалката”.

Всъщност, ако не си криете главите си в пясъка като щрауси и говорите открито за проблема с мъжката си  гордост ще откриете, че съвременната медицина може да ви предложи много начини за уголемяване на пениса.

Ако влезете на страниците на специализираните магазини за секс стимуланти – http://bgstimulanti.com/ ще откриете, че има много продукти за уголемяване на пениса.

Питате се дали са ефективни?

Ако искате наистина да промените нещата и сте постоянни в прилагането на продуктите, тогава отговорът е „Да”- ефективни са.

Геловете, капките и капсулите за уголемяване са разработени на билкова основа и не съдържат вредни вещества. Прилагането им е лесно, цените са достъпни и само от вас зависи на какъв продукт ще се спрете.

Единственото, което се иска от вас да сте постоянни, тъй като ако очаквате с няколко капки или еднократно втриване на гел да увеличите размера на пениса си, това няма как да се случи – все пак не живеем в приказките, където с една целувка принцеси се събуждат от 100 годишен сън.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *