Проблеми с ерекцията по време на сексуален акт

Не е никак приятно, но се случва ерекцията просто да изчезне по време на самия сексуален акт.

Това е доста притеснително и за двамата партньори, тъй като се случва внезапно и ситуацията е меко казано конфузна.

Ако и вие имате подобни с ерекцията, но те са редки, то тогава лесно можете да се справите, като за целта е необходимо просто да разгледате секс стимулантите за оптимална ерекция, които се предлагат и от Bg Stimulnati, но ако „засечките” продължават, е добре да потърсите мнението на специалист.

Ние не сме експерти, но се постарахме да систематизираме най-честите причини за внезапното изчезване на ерекцията по време на сексуален акт.

В основата на проблема най-често стоят психологически травми от предишни неуспешни сексуални контакти на мъжа. Доста често се случва, когато мъжът е имал не много приятно сексуално изживяване това да породи и някакъв вид сексуална фобия.

Силните емоции могат също да бъдат причина за изчезването на ерекцията. Ако мъжът изпитва страх, превъзбуда или ако партньорката каже нещо неуместно, това може да прекъсне ерекцията и сексуалния акт.

По – рядко стресът, умората и депресията са причини за липсата на ерекция, но и тези състояния могат да допринесат за фиаското в леглото, така че е добре да се имат предвид.

Как да различите психологическите от физическите проблеми?

Ако проблемите ви се проявяват само с определен партньор, тогава няма никакво съмнение, че проблемите ви са психологически. В този случай вариантите ви са няколко: или да се опитате да поговорите с партньора си и да преодолеете страха и недоверието си или да опитате да се справите със секс стимуланти. Ако проблемите ви обаче са физически, то задължително трябва да се срещнете със специалист, който може да ви помогне да си върнете силната и здрава ерекция.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *