Изградете си собствена стратегия на залагане

Искало ли ви се е от човек, който залага на любимите си спортове от време на време просто ей така, да се превърнете в човек, който успява да спечели едни добри допълнителни пари от заниманието си?

Е, ако наистина ви се иска да се превърнете в професионални играчи, можете да следвате тези основни правила на поведение и дори и да не печелите крупни суми, ще можете да си изкарвате едни нелоши допълнителни суми от своите онлайн залози.

За да стане това обаче трябва да оставите емоциите, пристрастията си и да имате желязна воля и дисциплина.

За какво говорим?

Голяма част от играчите, увлечени да залагат не преценят сумите, които залагат и често залагат суми, които могат да се отразят негативно на бюджета, с който разполагат. Да имате контрол на разходите е много важно, дори и да не залагате редовно при букмейкъри като Bet 365, Sportingbet, Betfair, Efbet. Винаги си определяйте една сума, която можете да заложите и не я прехвърляйте каквото и да се случи.

Никога не залагайте на първенства или спортове, които не познавате добре. Концентрирайте се върху спортни събития, които следите отдавна, познавате отборите, играчите и можете да съберете достатъчно информация, преди да направите залога си.

Преди да залагате, направете си анализ, съберете информация, мнения, прогнози (каквито ще откриете на сайтове като betenemy.com), сравнете коефициентите, които ви предлагат различните букита и едва тогава направете залог.

Водете си лична статистика, правете си анализи дори на отминали вече спортни събития и не бъдете прекалено алчни. Казваме това, тъй като доста играчи попадат в клопката на алчността и в желанието си да спечелят големи суми наведнъж, залагат неразумно и безразборно и почти винаги губят.

Макар, че имате много възможности за залози, опитайте се да се придържате към единичните залози, които не носят много големи печалби, но за това пък са по-ниско рискови.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *