Мерцедес А клас – комфорт и стабилност на пътя

Няма спор, че автомобилите с марката Mercedes са сред любимите не само на българските потребители и има защо.Всички модели на Мерцедес показват класа и с всеки нов модел, който представят производителите интереса към марката продължава да расте.

Всичко това предполагаме го знаете и няма да продължаваме със суперлативите към Mercedes, а ще се спрем малко по – подробно на един определен модел – Мерцедес А – клас, за да ви запознаем с предимствата и недостатъците му.

Мерцедес А –  клас е вашият автомобил, ако търсите солидност, комфорт и сигурност на пътя.

Този автомобил притежава всичко необходимо, за да ви осигури сигурност на пътя и комфорт вътре в купето. Въпреки, че отвън изглежда малко тесен, вътре е достатъчно широк и удобен.

Предишните модели на Мерцедес имаха проблеми с двигателите, които бяха отстранени и при Мерцедес А клас можем да кажем, че двигателите не са проблемна точка в този модел автомобили.

Обзавеждането на купето е комфортно и доста надхвърля средния клас на автомобила. Като единствен недостатък може да се посочи малко по – късите седалки, което е проблем при по – дългите разстояния на хората, които са с по – едри размери.

Спирачната система на Мерцедес А – клас е стабилна и сигурна и не се наблюдават проблеми, а 4 – те еърбега, с които са снабдени всички серийни модели осигуряват допълнителна сигурност на пътя.

Този модел автомобили са добри за градски условия, но не са много подходящи за пътуване на дълги разстояния.

Най – честите повреди при този модел автомобили се наблюдават при шасито, като най – чести ремонти изискват задните оси, задните амортисьори и накладките на Мерцедес А клас.

Други възможни проблеми могат да възникнат в охладителната система и по – специално вентилаторите да дадат дефект.

Ако сте решили да станете собственици на Мерцедес А – клас е добре да обърнете внимание при покупката и на каросерията и по-специално на шибидаха и седалките.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *