Как да отслабнете без стрес?

Предполагам ви се е случвало да си кажете:” От понеделник съм на диета”.  Това е някакъв вид мантра, който всеки от нас си е повтарял, докато накрая не натрупа толкова килограми, които сериозно да го накарат да вземе мерки.

Това ми се случи наскоро, когато купувайки си блуза, в пробната най-сетне видях много ясно какво сочно коремче съм си отгледала.

Гледката беше ужасяваща и тогава реших да спра да се успокоявам с: „Днес за последно ще си хапна, а от понеделник взимам мерки за отслабване”, а веднага си направих план, който да ми помогне да си върна старата форма.

Ето какво направих аз, а ако вие имате подобен проблем, можете да се възползвате от моя начин на отслабване.

Ако си мислите, че ще ви дам рецепта за светкавично отслабване, такава нямам и да си призная никога не съм харесвала диетите, за които се твърди, че отслабваш по кило на ден. Не съм привърженик и на идеята, че трябва да спреш да се храниш, ако искаш да отслабнеш, затова направих следното – измислих си мой начин да се справя с няколко си излишни килограма.

Като за начало, казах „край” на всички тестени храни като паста, пици, закуски. Те са много вкусни, но всяка хапка от тях се лепи по коремчето и дупето.

Спрях да ям и сладкиши и се отказах от шоколада ( е, него го замених с натурален да си призная )

Потърсих в интернет и си закупих хранителни добавки Maxlife за отслабване, които започнах да приемам и които ми помогнаха да не съм вечно гладна.

Всяка сутрин, вместо кафе пиех по чаша топла вода с лимон и малко мед, което не само ме засищаше, но и ми даваше сила и енергия.

Започнах да се храня по малко, но по повече пъти на ден и тотално спрях се вечерям след 19.00 часа.

Към всичко това добавих повече ходене пеш, малко упражнения в домашни условия и мога да ви уверя, че само след няма и месец от килцата ми нямаше и следа.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *