Land Rover Freelander – много добро попадение и за градско каране и за офроуд

Ако си търсите джип, който да е достатъчно добър за градско каране и за офроуд, то тогава Land Rover Freelander може да е вашият автомобил.

Още с излизането си на пазара, първото поколение на Land Rover – Freelander впечатли всички с комфорта си на возене и със стабилността и безопасността си на пътя.
Просторен, удобен както за шофьора, така и за пътниците, с огромен багажник и с окачване 4 х 4, Land Rover Freelander може да ви заведе навсякъде, където пожелаете.

Все пак ако ще си търсите такъв автомобил е добре, ако имате възможност да не се спирате на базовия модел, защото е малко по – спартански оборудван. Поогледайте се и се спрете на модели като XE.S, ES, GS, при които оборудването е доста по – добро от базовия модел.

Land Rover се предлага с дизелов и бензинов двигател, но ако имате възможност да избирате е добре да изберете с дизелов двигател, тъй като е по – икономичен от бензиновия.

Едни от най – често срещаните проблеми на този модел автомобили са при окачването и раздатъчната кутия. Ако при шофиране чуете тропане и шумв задната част на колата, по – добре не купувайте автомобила, тъй като ремонта на раздатъчната кутия е доста скъп.

Друг често срещан проблем ( при бензиновите двигатели ) е с гарнитурата на главите. Това най – често означава, че има проблем с водната помпа или термостата на Land Rover Freelander.

Проблеми са възможни и в електрическата система на Land Rover, затова е добре преди да закупите джипа да проверите електрическите повдигачи на стъклата, работи ли добре задната чистачка и други.

Ако всичко е наред, можете спокойно да се сдобиете с един чудесен градски джип, който ще ви служи вярно доста години напред.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *