Как най – бързо да пренесете офиса си на нов адрес?

Ако не беше ми се случило да пренасям мебели толкова бързо и аз нямаше да повярвам, че има толкова бърз и лесен начин.

Но ми се случи и тъй като съм очарована ще споделя с вас това, което научих, та ако и на вас ви предстои подобно пренасяне да не се чудите как най – бързо да се справите.

Преди месец се наложи да изместим офиса си на друг адрес, тъй като фирмата ни се разрасна и вече нямаше достатъчно пространство за всички ни.

Открихме много добро място за новия си офис, наехме го бързо и тогава се сетихме:”Как ще пренесем толкова техника и офис оборудване?”

С колегите започнахме да обсъждаме различни варианти, но колкото повече говорехме, толкова повече не можехме да намерим удачно решение за пренасянето.

Един предпочиташе да наемем хамали, друг обясняваше как всеки ще дойде с колата си ще натовари каквото и колкото може и ще правим курсове от единия офис до другия докато пренесем всичко.

Понеже ми писна да слушам меко казано глупави идеи реших да погледна в интернет за нещо, което би ни било от полза в нашия случай… и за щастие открих фирма за бусове под наем.

В началото не обърнах много внимание какво точно представлява тази услуга, но след като споровете продължиха се върнах отново на уебсайта на фирмата за бусове под наем и потърсих повече информация.

Оказа се, че можем да наемем товарен транспорт, какъвто ни е необходим, за да пренесем цялата си техника и оборудване наведнъж. Освен това можехме да не наемаме шофьор, а да шофираме буса под наем сами, което ни спестяваше пари. А това, което най – много ми хареса беше, че щяхме да платим само за тези часове, за които сме наели буса и нито лев повече.

Доволна съм, че след като показах уебсайта на фирмата за бусове под наем и колегите ми се съгласиха, че това е възможно най – добрия и лесен вариант за пренасяне на офиса и още на другия ден наехме товарен камион, с който пренесохме офиса си само за час до новия ни адрес.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *