Dacia Logan MCV – достъпен и удобен за работа

В сравнение с предшественика си – Dacia Logan, който беше обявен за един от най – проблемните автомобили в света, Dacia Logan MCV е сигурен, безопасен и сравнително евтин автомобил.

Все още има забележки по дизайна и обзавеждането  и на този модел на Dacia, за който също не може да се каже, че е най – красивия автомобил, който сте виждали, но за сметка на това е идеален за работна кола.

Второто поколение Dacia Logan има много подобрения и от страна на комфорта на пътниците и от страна на безопасност, което го прави и много подходящ и за семейна кола.

Предлага се с бензинов и дизелов двигател, като и двата варианта са доста икономични като разход на гориво.

Автомобилът разполага с широк, удобен багажник, за сметка на малко по – тясното купе, което е недостатък. Оформлението на купето е изчистено, но материалите, които са вложени не са много добре подбрани.

Що се касае до ергономията, и тук има какво да се желае като осигуряване на комфорт на пътниците.

Окачването на модела е подсилено и осигурява необходимата сигурност на пътя дори и при тежки условия.

Проблемите, които се забелязват при този модел са слабите двигатели ( което се компенсира донякъде от икономичния разход на гориво ), проблеми със спирачната система, и по – точно с накладките и дисковете за Dacia Logan MCV.

Доста често се появяват проблеми и при предавките на Dacia Logan MCV, затова е добре, ако сте решили да станете собственици на този модел автомобил, преди да го закупите да го закарате в оторизиран сервиз за пълна диагностика на електрониката и спирачната система.

Все пак, можем да кажем, че ако търсите автомобил, който да ви върши работа, да е икономичен и стабилен на пътя, Dacia Logan MCV е вашият автомобил.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *