Как можете да укрепите нервната си система в няколко лесни стъпки?

Напрегнатият делник, стресовите ситуации, пред които сме изправени всеки ден, недостатъчния сън, вредните храни, с които се храним всички ние –  всичко това оказва влияние върху нервната ни система.

Ако и вие се чувствате напрегнати и неспокойни, ако не можете да спите добре и имате усещането, че все повече забравяте, значи трябва да обърнете внимание на нервната си система.

CoQ10 100mg 60caps-500x500

Нервна система, сън, памет от Biovea

Как можете да укрепите нервната си система в няколко лесни стъпки?

  • Научете се да релаксирате

Когато се почувствате изтощени и нервни, не посягайте към кафето, алкохола и цигарите, а се приберете у дома и си вземете една ароматна, релаксираща вана. Отпуснете се, послушайте любимата си музика и мислете за нещо приятно. Според експертите, релаксацията е едно от най – ефективните начини да се справите с безпокойството, стреса и смяната на настроенията и може да ви помогне да укрепите нервната си система.

  • Осигурете си достатъчно сън

Здравият сън е най – доброто лечение за нервната система. За да бъде полезен обаче, той трябва да е наистина здрав и спокоен. За да спите добре вместо шоколад, преди лягане изпийте чаша топло мляко или чай от мента. А ако искате да си осигурите истински комфорт и спокоен сън, можете да се възползвате от висококачествените хранителни добавки Biovea, които не само ще ви помогнат да заспите спокойно, но и ще укрепят нервната ви система и ще подсилят паметта ви.

  • Консумирайте храни, богати на калций, витамин В.

За здрава нервна система и спокоен сън е необходимо да консумирате храни, които са богати на калций и витамин В.

Калцият, освен че заздравява костите, зъбите и подпомага сърдечната система е и от много голямо значение за нормалното функциониране на нервната система и спомага за добрата памет.

Мозъкът и централната нервна система, за да функционират нормално се нуждаят, освен от калций и от витамин В, който можете да си набавите, освен от храната и от хранителни добавки Biovea.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *