Как да се справите с проблемите с еректилната функция?

Няма какво да се лъжем – сексът е онази част от интимния живот, без която е трудно да продължи дълго и най – силната емоционална връзка.

Проблемите с еректилната функция е не само мъжки проблем, както някой смятат, тъй като ако мъжа не може да постигне силна ерекция, партньорката му също изпитва дискомфорт.

През какво преминават и двамата партньори, ако мъжа има слаба ерекция?

  • При проблеми с еректилната функция мъжът изпада в депресивни състояния, защото се чувства неспособен да задоволи партньорката си. Може да се стигне до там изобщо да спре да прави опити да осъществи полов акт от страх, че и да опита няма да се случи нищо.
  • При слаба ерекция крайният резултат е почти същия, да не кажем и по – лош, тъй като в този случай мъжът има ерекция, но тя е толкова слаба, че не може да осъществи нормален полов акт.
  • В същото време партньорката се чувства наранена и изпитва угризения, че може би в нея е вината, за да не може партньорът и да се възбуди достатъчно.

Какво може да се направи, за да се нормализира сексуалния живот на двойката в случаите, в които мъжа има проблеми с ерекцията?

Всъщност, проблемът може да бъде много лесно решен и то благодарение на съвременната медицина. В момента на пазара се предлагат достатъчно медикаменти, които се справят не само изключително успешно с тези проблеми, но и могат да осигурят по –  дълга и здрава ерекция.

Ако и вие имате проблеми с еректилната функция, вместо да се срамувате и да си измисляте причини да не правите секс, просто разгледайте секс стимулантите, които се предлагат в аптеките и онлайн магазините и пробвайте.

С приемането на секс стимулант ще ви възвърнете увереността в леглото и ще заздравите отношенията си с партньорката си.

Не се срамувайте да потърсите помощ за проблема, защото той е напълно решим.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *