BMW 3 E 46 – най -доброто от немския производител

Всеки, който е почитател на марката BMW знае, че BMW 3 E 46 е изключително ориентиран към водача, осигурявайки му комфорт и сигурност.

Този модел немски автомобили са едни от най – предпочитаните от българските купувачи, заради спортната визия и достъпната цена.

В сравнение с предходните модели на BMW, BMW 3 E 46 се характеризира със стилен и иновативен дизайн на купето, което осигурява повече простор и комфорт на пътниците и водача.

BMW 3 E 46 се предлага в различни варианти и с бензинов или дизелов двигател, като у нас по – предпочитани за моделите с бензинов двигател. Двигателите на тези модел не дават чести проблеми, а разхода на гориво е напълно в нормите за разход на гориво при градски и извънградски условия.

BMW 3 E 46 е стабилен, надежден автомобил, който не дава чести проблеми, което го нарежда след предпочитаните модели коли, които се търсят на родния пазар.

Все пак, ако и вие сте решили да се сдобиете с този модел автомобили, какво е добре да знаете за възможните проблеми на BMW  E 46?

Както споменахме, и бензиновите и дизеловите двигатели на BMW са доста здрави и не създават големи проблеми, а ако се появят такива това най – вероятно ще са повишен разход на масло, прегряване или спукана глава на BMW  E 46. Причините са тези повреди най – често са натрупана мръсотия по радиатора или повредена водна помпа.

Съвет: Преди да закупите автомобила проверете какво е състоянието на тези авточасти!

Скоростните кутии на BMW  E 46 не създават големи проблеми, но е препоръчително да се следи състоянието на карданния вал, тъй като това е слабото място.

Проблем може да създаде ходовата част на BMW  E 46, тъй като шарнирите не са толкова издръжливи, особено по нашите пътища.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *