Трайно отслабване? Мисията е възможна

Предполагам, че сте пробвали много диети в опитите да свалите някой и друг килограм.

И аз съм опитвала какво ли не, но ефектът ( ако го имаше ) беше за кратко и само след няколко месеца си ги възвръщах отново.

Безкрайните опити да следвам някакви строги схеми за отслабване не само не ми помогнаха, но и навредиха на здравето ми, а това беше нещото, което не можех да допусна.

Затова просто спрях да се опитвам да гладувам или да се храня с неща, които не можех да гледам, а трябваше да преглъщам и се доверих на… себе си.

Доверих се на сигналите, които ми даваше тялото ми от доста време и които аз пренебрегвах, опитвайки се да повярвам в „чудодейните” рецепти за отслабване.

Ето я и моята рецепта за отслабване, ако и вие търсите по – лесен и ненатоварващ начин да се справите с излишните килограми.

Както споменах, реших да не следвам строги диети, а да направя нещо по – различно от това да стоя гладна.

Първото, което направих, е да започна да си водя фото дневник. Воденето му много ми помогна, тъй като нагледно можех да проследя как се променя тялото ми.

Втората стъпка беше да започна да приемам хранителни добавки Maxlife.

Най – важната стъпка беше да си съставя меню, от което да изключа всички бели брашна, захар, алкохол, тлъсти меса и салами. Вместо тях включих повече пресни плодове и зеленчуци, пилешко месо и риба, варива.

Така, внимавайки с какво се храня и приемайки добавки за отслабване само след няколко седмици започнах да топя килограми и то без да припадам от глад.

Прибавих към всичко това и физически упражнения и много ходене пеш и не само отслабнах, но и тялото ми се стегна и си възвърнах младежкия вид.

Не казвам, че моята рецепта ще даде същия резултат и при вас, но ако решите да я следвате не забравяйте да комбинирате здравословното хранене с прием на добавки, които не само ще ви помогнат да отслабнете, но и ще подсилят имунитета ви.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *