Какво представляват единичните и множествените залози?

Като всеки един начинаещ играч и на мен ми беше трудно да избера най – подходящия вид залог, който да направя.

Мненията, както и стратегиите са толкова много и различни, че в началото доста се обърках.

Дали да заложа на единични или на множествени залози, и какво изобщо е множествен залог?

Въпросите не са никак малко и потърсих малко повече информация от Efribet.com, която надявам се да бъде от полза и за вас.

Преди да започнем ще кажа, че това са само част от популярните видове залози, които се предлагат от почти всички водещи букмейкъри като Betfair, Efbet, Bet365 и други.

Единичен залог

Този залог е най – лесния и сами се досещате, че за да го направите трябва да заложите само на една среща.

Множествени залози

Този вид залози са най – популярни сред играчите. Да направите множествен залог означава да заложите на няколко различни срещи, като коефициентите, които сте заложили се умножават. Множествените залози могат да бъдат: двойни, тройни или акумулиращи.

  • Двоен залог – такъв залог правите, ако заложите на две отделни срещи. Ако познаете резултата и при двете срещи, печелите.
  • Троен – разликата тук е единствено в това, че вместо за две, залагате за три отделни срещи ( селекции ). Печелите, ако познаете резултата и при трите срещи.
  • Акумулиращ залог – при този залог трябва да заложите за определен брой срещи, които са определени от вашия букмейкър. За да спечелите, трябва да познаете всички резултати.

Единичните и множествените залози са сред най – прилаганите особено от начинаещите играчи. За по – опитните има още много видове залози и разработени системи, с които могат да залагат, но това е висша лига и с тези залози и системи ще се запознаем на малко по – късен етап.

Ако сте начинаещ играч е добре в началото да се придържате към единичния или множествен залог, за да добиете увереност за прилагане на останалите системи за залози.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *