Сингъл или множествен залог ?

Когато започнете да правите онлайн залози редовно, ще ви направи впечатление, че можете да правите единични ( сингъл ) или множествени залози.

Това ми беше интересно и на мен и преди да вляза през работещ линк за Efbet, за да направя залога си се поинтересувах кой вид залог да избера.

Спортните залози са моя начин да се забавлявам, но колкото и да си падам по забавленията, обичам те да не са много рискови и все пак да имам шанс да спечеля и малко пари.

Затова потърсих малко по – подробна информация от сайта на betenemy, за да разбера кой вид залог е за мен.

Каква е разликата между единичния и множествения залог?

Единичният залог говори сам за себе си. Залагате само на едно спортно събитие и ако имате късмет и добър коефициент печелите не много големи, но добри суми.

При множествения залог обаче нещата не стоят точно така. При него наистина коефициентите, които предлагат букмейкъри като Bet 365, Efbet, Sportingbet са по – високи, но за да имате печалба ще трябва да заложите на няколко спортни срещи и да познаете резултата във всичките. Освен това, при множествените залози ще трябва да залагате само при един букмейкър, което си е доста ограничаващо.

Голяма част от играчите са убедени, че могат да познаят лесно резултата от срещите и се впускат в множествените залози и разбира се, често се случва да изгубят. Друга част от хората, които залагат, избират множествения залог, тъй като нямат възможност да заложат на сингъл на всички спортни събития, които са си избрали и затова избират да използват множествения залог с надеждата, че може би ще успеят да познаят всички резултати.

Лично за мен вторият вид залози не ми допадна, защото е по – рисков и ограничаващ от сингъла, а както казах, обичам онлайн залозите, но търся пременен риск.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *