Как се преборих със страха си и си сложих невидими бреки!

sloane orthodontist

Преди около една година се реших на сериозна крачка в живота ми, трябваше да се престраша да си сложа бреки, за да си изправя зъбите. Да ви кажа честно зъбите ми имаха малко откачен вид, всеки беше хванал различна посока. Разбира се това правеше впечатление на всички, а аз все отлагах лечението си във времето.

Когато празнувах моят 27 рожден ден, татко ми каза: „Мила дъще, ти си най-красивото същество на земята, и за мен ти винаги ще останеш такава”.

Бях толкова щастлива от думите на баща си, че не можах да сдържа сълзите си. Някак си след тези думи на баща ми , получих много сила и увереност. Тогава си казах, защо по дяволите си причинявам този тормоз, защо не оправя зъбите си!!!

Знаех отговора: ще ме боли, ще ме срам от бреките, вече е доста късно за мен, на 27 години съм.

Въпреки опасенията ми, на следващия ден седнах пред компютъра и намерих една немска клиника за бреки в центъра на Лондон – Sloane Orthodontist – това е сайтът им – http://www.sloaneorthodontics.com/ и се свързах с тях.

Отидох на преглед в клиниката, там имах уговорен час с Dr. Jill Daus, седнахме и поговорихме. Тя ми даде тази увереност, която малко хора могат да ми дадат, все пак винаги съм се страхувала от този тип специалисти. Тя ми обясни  как самата процедура няма да бъде болезнена и няма да усетя никакъв дискомфорт. Каза ми, че бреките ще са буквално невидими за останалите. Каза ми, че възрастова граница за това няма, дори имала клиенти много над моята възраст. Говореше толкова спокойно, че даже на моменти я усещах като истинска приятелка. Усещали ли сте хора, които ви действат позитивно и ви дават увереност, е Dr. Jill Daus го направи с мен.

Още помня дена в който извършихме процедурата. Беше типичния мрачен ден за Лондон, всеки се беше запътил на някъде да свърши своята работа, а аз някак си очаквах всички погледи да са вперени към мен, все едно беше дошъл, най-важния ден в живота ми.

Да ви кажа, честно в момента, в който седнах на стола, забравих за всичко и всички. Процедурата беше кратка, безболезнена и с много настроение.

Ето ме една година по-късно, пак на рождения си ден. Пак в прегръдките на татко и пак той се обърна към мен и ми каза: „Моя звездичка с бреки или не, с прави зъби или не, аз винаги ще остана мъжа, който те обожава каквато и да си, с каквото и да си, не го забравяй”.

За какво исках да разкажа тази лична история.

Първо преборих се със страха си сама и резултатът е чудесен.

Второ, разбрах колко много обич изпитва семейството ми към мен.

Трето имам си годеник, бременна съм от него и съм най-щастливия човек на земята.

Четвърто, задавам си въпроса, дали щеше всичко това да ми се случи: ако не се бях запознала с Dr. Jill Daus, ако бях се обадила на телефонът им – 0207 351 2298, ако не бях посетила клиниката им на 57 Markham Street, London SW3 3NR, ако не бях потърсила в интернет клиниката им и ако не бяха тези думи от баща ми…

Благодаря специално на теб татко, че ми даде тази увереност, така дискретно…

Благодаря на Dr. Jill Daus, за цялото внимание и перфектно обслужване.

Благодаря на цялата клиника и персоналът им – Sloane Orthodontist!

Благодаря и на себе си, че не се изплаших и преборих със страха си!

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *