Да загърбим сивото и да поемем към Хотел-Ресторант-СПА Романтика Принцес

princess

Здравейте 🙂 !

Вярвам , че на всеки от Вас, както и на самата мен му се е случвало да му писне от сивото, еднообразно и напрегнато ежедневие и да си каже:

„Иде ми да си хвана чантата и да отида на красиво място, където да си изкарам вълшебно, защото го заслужавам“!

Та ето за това иде реч! Искам да Ви споделя, че такова място има! Намира се в малкото, но китно градче Свиленград! Разположено в близост до двете ни граници със съседни Турция и Гърция. Мястото е наречено Хотел-Ресторант-СПА Романтика Принцес – http://hotelromantica.eu/ !

Хотелът разполага с лукзозни стаи, лоби бар и ресторант с чудесна кухня…която дълго време ще е в съзнанието ви. Всяка от стаите е с южно изложение и предлагат приятна гледка към уникален парк,  който са създали с огромен вкус и очевидно много любов…наистина приказно красив!

Освен това във всяка стая има мини-бар, телефон, плазмен телевизор, безжичен интернет и сейф. Хотелът знае как да си поглези клиентите, както през деня, така и през нощта… Комплекс Романтика Прицес разполагат и с уникален СПА център за през деня и Фолк Клуб за през нощта. Ще останете приятно изненадани от любезният, приветлив и усмихнат персонал в целия комплекс!

Пожелавам Ви приказно изкарване…и…гаранция отидете ли веднъж, комплексът ще стане едно от любимите Ви места за релаксиране и зареждане с красиви емоции!

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *