Как да превърнеш секса в незабравимо изживяване?

Отдавна са отминали времената, в които се е смятало, че жените са само инструмент за удоволствието на мъжа и утроба, която да ражда децата му.

Днес ние сме напълно равнопоставени както в обществото, така в сексуалните си взаимоотношения, затова е чудно, че все още има жени, които не могат да излязат от пасивната си роля.

Не казвам, че трябва да сме хипер напористи, но е добре от време на време да показваме на мъжете до нас, че и ние обичаме секса.

Как да се превърнеш от срамежливка, в тигрица в леглото?

Взимай инициативата

Прието е мъжете да имат водеща роля по време на секс, но те също така обичат понякога да поемаш инициативата в свои ръце. Не казвам да се изявяваш винаги като водещата страна и да налагаш своите желания, но е добре понякога да си сменяте местата и да му покажеш какво обичаш ти.

Забрави за егоизма

Доста често жените очакват мъжете да се погрижат за абсолютно всичко – от сексуалната стимулация и предиграта до самия акт. Егоизмът не е лош, но понякога е по – добре да не мислиш само за себе си, а и за партньора си.

Изненадай го

Мъжете обичат изненадите, затова не бъди срамежлива. Опитайте различни секс стимуланти, провокирай го със секси бельо, влез в ролята, за която отдавна те моли, опитайте заедно възбуждащи капки от Bg Stimulanti, пусни се по течението и се отпусни напълно… това ще му хареса, повярвай.

Не бързай след секс

Една от най – големите грешки на жените е, че след сексуалния акт не остават в леглото. Не казвам, че хигиената не е важна, но дай възможност на партньора си да те гушне за малко и да те усети изцяло до себе си. Остани в леглото за малко, целуни го и се сгуши в него, това ще му хареса със сигурност.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *