Не губете време и пари – потърсете бусове под наем

Купили сте си нови мебели и искате бързо да ви ги доставят, но от магазина или ви отказват превоз, защото не живеете на територия, която обслужват или ви казват, че могат да доставят закупеното от вас в рамките на седмица.

Предполагам, че този сценарий сте го преживявали всички и не ви е било никак приятно да чакате с дни, докато някой се накани да достави покупката ви.

Тъкмо един такъв случай ме накара да потърся алтернатива както на доставките от големите магазини, така и на хамалските услуги.

Ако и вие търсите бърз, евтин и лесен начин да пренесете мебели, вещи или офис оборудване, ето какво ще ви кажа.

Нямам за цел да ви карам да използвате непременно услугите на фирми за бусове под наем, но от личен опит мога да ви кажа, че това е едно от най-добрите решения, които съм взимала и от тогава до днес, ако ми се наложи да пренасям мебели направо наемам бус.

Защо наемем точно бусове под наем?

Ами отговорът е много лесен: Не губя време и пари!

Преди да открия фирми за бусове под наем като Virent, всеки път, когато ми трябваше товарен транспорт се изнервях много, защото или трябваше да чакам с дни или услугата струваше ужасно много пари.

Губех време, губех нерви, губех пари, а това никак не се отразяваше добре на настроението ми.

Но открих фирми, които предоставяха бусове под наем и реших всичките си проблеми.

Сега, ако ми трябва товарен транспорт, отивам и наемам бус за 24 часа, взимам го веднага и с пълен резервоар, върша си работата и проблема ми е решен.

Не давам отчет на никой до къде ще пренасям вещите и мебелите си, не давам отчет на никой от къде ще мина и какво точно ще правя. Достатъчно е да отида и да наема бус, да си платя наема ( който е доста приличен като цена ) и да върна буса в уговорения срок и разбира се цял.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *