Как да преодолеете притеснението от първата нощ заедно?

Излизали сте от известно време на срещи и всичко е идеално, той също е перфектен. Много ви се иска да го поканите у вас, но сте ужасно притеснена дали ще можете да се отпуснете достатъчно, когато се усамотите?

Спокойно! Повечето момичета са ужасни притеснени дали всичко ще е наред, нали няма да разочароват, дали няма да са разочаровани… Същите въпроси обаче си ги задават и мъжете, макар да не ви се вярва.

И така, как да спрете да се притеснявате и да изживеете една страхотна първа нощ с новия мъж в живота ви?

Не казвам, че е лесно, напротив, стресиращо си е, особено ако дълго време не сте имали връзка. Все пак има решение и то съвсем не изисква кой знае какви усилия.

Първото, което трябва да си припомните е, че сексът е като колелото – не се забравя, така че просто спрете да се притеснявате, че няма да знаете какво да правите.

За да преодолеете притеснението, можете да „повикате на помощ” някой добавки и секс стимуланти като феромонни добавки или пък да опитате някой секс стимулант за жени.

Знам, че се притеснявате от тялото си ( няма жена, която да не се притеснява как изглежда ), но знайте, че и той не е много уверен дали ще харесате как изглежда без дрехи. Ако това не ви успокоява, тогава просто подгответе малко по – внимателно „сцената” ( знаете, за какво говоря – приглушена светлина, приятна музика, малко вино …).

Ако наистина харесвате този мъж, покажете му го и той със сигурност ще ви отвърне, а притесненията ви ще останат някъде далеч.

Първата нощ заедно е наистина малко стресираща и леко притеснителна, но една приятна обстановка, феромонна добавка и желанието да сте точно с този човек ще ви накарат да забравите всичките си притеснения.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *