Естествени афродизиаци за жени

Много е изписано и изговорено за афродизиаците и дали наистина могат да ни помогнат, ако искаме да повишим либидото си. Най – често споменаваните естествени афродизиаци са женшен, йохимбе, шоколад, стриди и други, но знаете ли, че има други храни, които могат да постигнат същия ефект?

Точно за тях искам да поговорим, като искам да уточня, че става въпрос за афродизиаци, които повишават либидото на жените.

Уточнявам го, тъй като секс стимулантите, било естествените, било медицинските препарати действат различно при мъжете и при жените. Обикновено при мъжете половото удовлетворение идва с физическата функция ( постигане на здрава и силна еякулация ), докато за жените е по – важно да постигнат психологическа удовлетвореност ( вниманието на един мъж, бутилка вино, кутия бонбони, цветя и други малки жестове ).

Кои билки и подправки действат като афродизиак за жените?

Шафран. Смята се, че това растение е мощен инструмент в сексуалното привличане, тъй като в него ще съдържат вещества, които стимулират женските хормони и ерогенни зони.

Джинджифил. Тази подправка засилва желанието за сексуални изживявания и при мъжете и при жените.

Ванилия. Ароматът на ванилия е в състояние да предизвика еуфория, усещане за сила и сексуално желание Действа успокоително на нервната система и стимулира женската възбуда.

Канела. Канелата не само засилва циркулацията на кръвта, но и увеличава желанието за плътски удоволствия. Тази подправка е изключително силен афродизиак, но с нея не бива да се прекалява.

Върбинка, мащерка, бял оман, мента, салвия, целина пък са билките, които най – много влияят на сексуалното желание на жените. Равни части от всички изброени билки се смесват, варят се и отварата се оставя да престои половин час. Взима се по две супени лъжици по два пъти на ден. С билките засилването на сексуалното желание става постепенно, но пък за сметка на това, ако преди жената е изпитвала нежелание за секс, след приема на отварата всичко отново си идва на мястото.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *