Био бонбони за среднощни лакомници

Обичате ли сладичко? Ами бонбонки? Аз ги обожавам във всичките им видове: шоколадови, плодови… всякакви бонбони си хапвам. Обичам да си хапвам бонбони и други сладички неща вечер, пред компютъра и това се оказа проблем, защото започнах да трупам килограми.

Тогава се запитах няма ли начин да продължа да си хапвам от сладките изкушения, без това да се отразява на фигурата ми.

Така открих света на био бонбоните на Maxlife.

До този момент не знаех, че има бонбони, които се приготвят единствено от органични продукти като различни плодове, зърна от какао, джинджифил, цитрусови плодове и в които няма грам химикали, Е-та, оцветители и захар.

Био бонбоните, които си поръчах за проба бяха малко странни за вкуса ми първоначално, но след като им свикнах се оказаха много вкусни.

Оказа се, че био сладостите са не само вкусни, но и много полезни за здравето, тъй като както споменах по-горе се приготвят само от естествени, природни и екологично чисти продукти и дори без термична обработка.

От тогава не оставам без био бонбони у дома, и дори научих и приятелите си да си хапват от био сладките като мен.

Ако и вие искате да опитате, можете да разгледате продуктите на Maxlife и да си поръчате био бонбони според вкуса си.

На мен ми допаднаха био сладки Марони- Гонвида, органичните бонбони шафран ладлу Гонвида и бонбоните с манго и кайсия, но вие можете да изберете и други био сладки и бонбони.

Цената за 100 грама органични сладки не е никак висока пред факта, че това са сладкиши, които се приготвят почти на 100% ръчно и в тях не се влагат никакви вредни химикали, а само чист екстракт от любимите ни плодове.

Сега мога да си хапвам бонбони и сладки на воля, без да се притеснявам и без да се чувствам гузна, че ям вредни храни посред нощ. Опитайте и вие, няма да съжалявате.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *