Луксозен автомобил – сбъдната мечта за всеки

Кой не би искал да притежава лъскав автомобил? През автомобилната революция луксозните коли са ставали все по-добри и са запленявали съзнанието на всеки, който се стреми към  лукс, престиж и удобство. Знаете ли че не е нужно да притежавате луксозен автомобил, за да се повозите на такъв. Тази мечта може да стане реалност.

Вече е абсурдно да се смята, че до луксозни автомобили могат да имат достъп само политици, бизнесмени и известни личности. Дори и тези от нас, които не могат да си позволят да купят луксозна кола, могат също да се насладят на удобството да се повозят в подобна кола.

Искате да си осигурите максимално ниво на лична безопасност и в същото време да направите едно добро впечатление на бизнес партньорите си с представителен и елегантен автомобил? Или пък целите да изненадате гостите на своя празник със ефектна поява с изискан ретро автомобил, с който да запечатате един незабравим празничен спомен. Тогава бронирани коли под наем са точно за вас.  Могат да се използват както за официални поводи като абитуриентски балове и сватби, така и за бизнес пътувания и превоз на ценни пратки, където са необходими по-големи мерки за сигурност.

Бронираните автомобили са предпочитано средство за придвижване от държавни глави до световноизвестни звезди, тъй като предлагат защита от стрелба с автомат „Калашников“, снайпери, или други огнестрелни оръжия едър калибър, снаряди, както и предпазват от външни влияния като химически атаки.

Бронираните коли са конструирани да предоставят максимална безопасност на личното пространство, но без да се прави компромис с красивия външен вид и елегантността.

Бронираните автомобили са направени така, че трудно могат да се различат от тези, от които не са бронирани. Това е направено с цел да се объркат евентуалните нападатели. Те са конструирани да предоставят максимална безопасност на личното пространство, но без да се прави компромис с красивия външен вид и елегантността. Луксозните коли са произведени от топ марки в производството на автомобили според най-новите иновации в бронировката на коли. Всички техни външни, вътрешни компоненти и аксесоари са оригинални и направени от материали с повишена здравина като органични полимери и титанови сплави. В автомобилите допълнително са подсилени ключови места за по-голяма защита на пътниците. Всички модели коли са предварително тествани за качество и безопасност. Оборудвани са със високотехнологични системи за сигурност, които се поддържат съгласно изискванията на производителя като например куршумозащитни стъкла, издръжливи на спукване гуми, противопожарна система и GPS система за следене.

Интериорът им е просторен и луксозно обзаведен, също като хотелска стая на колела. Седалките в колите са масажиращи и представляват меки фотьойли с фина кожена тапицерия от ръчна изработка. В него има различни екстри, които правят всеки момент от пътуването ви удоволствие. Пътниците могат да слушат музика, да се обадят по телефон, да сърфират в интернет и да ползват и други комуникационни системи.  В купетата им има климатична система, йонизация и ароматизатори. Ако клиентът пожелае, може да пътува с лична охрана и водачът да бъде въоръжен. Тези луксозни автомобили се управляват от квалифициран водач с богат опит в градското и извънградското каране на подобни возила. Преди наем клиентът може да направи оглед на автомобила.

Имате право на избор от различни автомобили в зависимост от вашия повод и предпочитания: бронирани лимузини и автомобили, спортни и ретро автомобили, високопроходими джипове, 

Осигурете си едно спокойно и приятно пътуване при всеки един повод. Ако изберете да пътувате с бронирана кола под наем, можете да сте спокойни за своята сигурност. Те ви осигуряват безопасността и удобството, от които се нуждаете във всяка една ситуация.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *