Най – вкусния хотдог се приготвя с професионални машини

Историите за появата на хотдога са толкова много, че е трудно да се разбере коя история е вярната.

Истината обаче е една – трудно ще откриете някой, който да не обича този вкусен ( макар и не толкова полезен сандвич ).
В началото, когато се е появил този типично немски сандвич в САЩ, той е представлявал парче наденица ( варена или печена ), поставена между две филии хляб. Предлагал се е с традиционна немска гарнитура от лютеница, горчица и кисело зеле.

Днес ходдог можете да си купите в различни варианти и с най-различни сосове и гарнитури, но ако искате да опитате вкуса на традиционния сандвич- тогава задължително трябва да си купите сандвич от хотдог машина.

Какво е по-различното на сандвича, приготвен на хотдог машини?

Разбира се, в което и заведение за бързо хранене да отидете, няма да ви откажат да ви приготвят хотдог по начина, по който вие искате. Можете да си поръчате хотдог, в който кремвирша да е поставен в срязано през средата хлебче и да добавите различни гарнитури или пък да поискате сандвича ви да бъде приготвен на преса, но това няма да е истински, традиционен хотдог.

Защото истинския хотдог се приготвя с професионални машини за хотдог, които са снабдени с няколко шиша и кана, в която се варят кренвиршите.

Представете си сега, как си поръчвате сандвич от хотдог машини и готвача го приготвя пред вас. В каната се варят кренвиршите, той набучва на шишовете пухкавите хлебчета, за да направят в средата отвор, в който да се постави кремвирша.

После взима вече готовото, топло хлебче, намазва го обилно с лютеничка, поставя вътре в хлебчето парещия, ароматен кренвирш и ви го подава. Не ви ли се дояде хотдог?

Да, можете да си поръчате този сандвич по много начини, но истината е, че е най-вкусен, ако е приготвен на хотдог машини.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *