Билки за сексуална мощ

И да не ни се иска трябва да си го признаем – на почти всеки мъж му се е случвало да се провали в леглото.

Според едно европейско изследване за сексуалната мощ, днес мъжете страдащи от импотентност са с 8 % повече от преди 20 години.
За радост обаче този проблем е напълно решим и то само с помощта на няколко билки, за които е установено, че увеличават сексуалната мощ.

Ако и вие имате проблеми с потентността, ето кои билки могат да си помогнат.

Бабини зъби

Славата на тази българска билка отдавна се носи и зад граница, като страната ни е основен износител в доста страни. Бабини зъби е билка, която ще ви помогне да задържите ерекцията си и да забравите завинаги за проблемите си в леглото. Можете да я закупите във всяка билкова аптека и да си приготвите чай в следните пропорции:

Две шепи от билката се запарват в 1,5 – 2 л. вода. След като чаят е готов се прецежда и от него се пие по една – две чаши на ден в продължение на 3 – 4 дни.

Мурсалски чай

Тази билка има широк спектър на действие и помага за лечение на различни болести. Мурсалският чай обаче е и билката, за която се казва, че е българската Виагра и има защо. В нея се съдържат високи нива на калий и цинк, които спомагат за продължителността на сексуалния акт.

Върбинка

Тази билка е един от най – мощните афродизиаци, които растат по нашите земи. Върбинката помага за лечение на много болести, полезна е и за кърмачките, за успокоение на нервите и за предпазване от вирусни заболявания. Тя може да ви помогне да си върнете сексуалната мощ, ако си направите следната отвара:

1 – 2 супени лъжици корен от върбинка се кипват в 600 мл.вода.  Течността се прецежда и се пие четири пъти на ден.

Секс стимуланти на билкова основа

Ако не ви се чака, за да видите действието на билковите запарки и чаеве, можете да опитате с предлаганите в аптеките секс стимуланти за билкова основа.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *