Ръчно изработени подаръци за празници – защо „ДА”

Трябва ви подарък за близък приятел и искате да му закупите нещо, което ще му достави удоволствие?

Обикаляте магазините в търсене на нещо оригинално, нестандартно, което да отговаря на вашите представи за идеален подарък?
Мда, и аз бях като вас…

За мен подаръкът е нещо много лично. Нещо,  с което да изразя  уважението и обичта си към човека, на който искам да го подаря и което отразява неговата душевност така както я виждам.

Не обичам да подарявам подаръци, купени в последната минута за „отбиване на номер” или подаръци, които ги има във всеки един магазин.

Тъй като това, което подарявам на близките си хора според мен трябва да е лично, бях много доволна, когато открих АРТ АТЕЛИЕ „НАТАЛИ”.

Какво му е толкова различното на това ателие ли?

Ръчно изработени подаръци как ви звучи? Защото това ателие предлага точно такива подаръци – свежи, оригинални и произведени от български дизайнери.

Тук няма произведение ( казвам произведение, а не подарък, защото представените неща са точно произведения на изкуството ) което се повтаря като модел, дизайн или цветове.

Тъй като арт ателието работи с дизайнери, всеки от които твори в различни области, ръчно изработените подаръци са много разнообразни и мога да открия за всеки един от приятелите се подарък, за който да съм сигурна, че ще му допадне.

Вече не ми се налага да обикалям в търсене, не ми се налага да купувам стандартен подарък, не ми се налага да губя и време.

Влизам в уебсайта на арт ателието, избирам си дизайнер и поръчвам ръчно изработените подаръци.

Сигурна съм, че няма да има друг такъв подарък, сигурна съм, че това, което подарявам ще бъде уникат и ще бъде оценено от човека, на който искам да го подаря.

Никъде не е казано, че подаръците, които подаряваме трябва да бъдат непременно скъпи, напротив. Подаръците просто трябва да изразяват уважението и обичта, които изпитваме към близките си. Това може да бъде картичка, оригинална картина или ръчно изработено бижу, и цената тук не играе никаква роля. По – важно е, че подаряваме нещо от сърце, нещо което е изработено точно за човека, на който искаме да го подарим.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *