Подарете на половинката си незабравими моменти в казината в Свиленград

Половинката ви има празник и вие искате да го изненадате с нещо щуро и нестандартно?

Искате да отпразнувате рождения му ден на място, на което никога не би се досетил да се отправи сам? Ами подарете му един уикенд в казината в Свиленград.

Предполагам сте малко изненадани, че предложението ми е тъкмо за игралните маси в казината и то тъкмо в Свиленград, но повярвайте, няма да съжалявате, ако поне поразсъждавате върху идеята ми.

Защо ви предлагам да изберете Свиленград?

  1. Красиво е;
  2. Романтично е;
  3. На една ръка разстояние от Гърция и Турция е и ако ви доскучае винаги можете да „отскочите” за една кратка разходка при съседите.

Ако наистина искате да зарадвате половинката си, градът може да ви предложи спокойствие, уютни хотели и къщи за гости и много ресторантчета, където предлагат вкусна традиционна и средиземноморска кухня… а и цените са много, много приемливи.

А защо точно казината в града?

  • Защото тук се намират едни от най – големите, модерни и луксозни казина и игрални зали като Nymphes Princess и Gaming Club Mosta (Тяхни ревюта може да разгледате на SvilengradCasinos) ;
  • Защото можете да се забавлявате както на игралните маси, така и на слот машините или пък просто да опитате късмета си на някоя лотария в казината;
  • Защото всички казина в града се намират на няколко „крачки” едно от друго и можете за една нощ да ги обиколите всички, ако това е желанието ви;
  • Защото навсякъде ще ви посрещнат подобаващо – с безплатно питие и ще задоволят всичките ви желания.

Да отпразнувате рождения ден на половинката си по такъв нестандартен начин и на място, за което той не би предполагал, че може да отиде е начин да му доставите огромно удоволствие и да изкарате един страхотен празник.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *