Няколко трика за постигане на оптимална ерекция

Ако мислите, че само на вас ви се случва да не можете да достигнете оптимална ерекция, лъжете се.

Ако си мислите постоянно за проблемите  в леглото и за това, че положението няма как да се оправи – ами отново се лъжете.

Всъщност смущения в ерекцията имат почти всички мъже, само дето една част от мъжете не се отчайват и откриват начин бързо да се справят с проблема, а друга част отказват да се преборят с това, тъй като смятат, че каквото и да пробват няма да получат оптимална ерекция.

Ако не искате да сте от пораженците, ето как можете да се справите с проблема си.
Изключително важно е да промените мисленето си веднага. Не допускайте мисълта, че повече няма да можете да се справите в леглото, защото според специалистите почти 80 % от мъжете, които имат проблем с ерекцията основната причина е в психиката. Ако постоянно си мислите, че не можете да постигнете максимална ерекция е напълно възможно наистина да не успеете.
Променете начина си на живот. Намалете алкохола, цигарите, кофеина, намерете време за релаксация и се отървете от напрежението и стреса, който е един от големите виновници за проблемите в леглото.
Разгледайте какви секс стимуланти се предлагат в момента на пазара и опитайте. Доказано е, че секс стимулантите са един от ефективните начини за справяне с проблеми с мъжката потентност. Да опитате със стимуланти няма нищо срамно или лошо, това ще ви даде увереност и ще си възвърнете оптималната ерекция гарантирано.
Променете мястото и обстановката за правене на любов. Играйте игри с партньорката си, вкарайте малко напрежение и предизвикателство в игрите, реализирайте някоя своя фантазия.
Оставете партньорката ви да води играта. Понякога да се оставите в изцяло в ръцете на другия е изключително възбуждащо и еротично изживяване.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *