Витамини и минерали за силна имунна система

Искате да имате силна имунна система,  да сте бодри, здрави и свежи през цялата зима?

Дошли сте на правилното място – ние ще ви разкрием тайната на силната имунна система.
И така, как можете да се предпазите от различни вирусни и грипни заболявания през студените месеци?

Тайната е много проста и ако следвате съветите, които ще ви дадем ще бъдете здрави и силни през цялата зима.

За да се предпазите от ужасните вирусни и респираторни заболявания, които ни нападат всяка есен и зима е достатъчно да направите следното:

  • Увеличете приема на пресни плодове и зеленчуци и по възможност ги хапвайте сурови. В пресните плодове и зеленчуци се съдържат много витамини и минерали, които не само ще подсилят имунната ви система, но и ще ви помогнат да се погрижите за сърцето, черния дроб и стомаха си;
  • Пийте прясно изцедени сокове или си приготвяйте смутита, които също съдържат много витамини и минерали и ще са ви от голяма полза;
  • Осигурете си достатъчно време за сън и релаксация. Знаете, че за да е здрав организмът ни се от 6 до 8 часа качествен сън.
  • Излезте навън. Нека студеното време навън не ви плаши – излезте навън, подишайте свеж въздух, насладете се на разходката си – това ще ви помогне на организма ви да се настрои по – бързо за студените месеци и ще се нагоди по – бързо за минусовите температури, които идват с началото на зимата.
  • Погрижете се за доброто си настроение и се освободете от стреса. Открийте нещо, което ви прави щастливи да вършите и го направете. Колкото и да не ви се вярва, позитивното мислене и доброто настроение също помагат да подсилите имунната си система.
  • Наред с всичко това е хубаво да приемате поне през зимните месеци витамини и минерали Maxlife, тъй като в тези хранителни добавки се съдържат всички необходими за подсилването на имунната ви система витамини.
Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *