Липса на секс – решение на проблема

Чести сексуални проблеми

Защо ви липсва желание?

   Случвало ли ви се е да загубите сексуалното си желание към партньорката си? Чувствате се уморени,  неудовлетворени и ви липсва сексуална енергия. Тя започва да си мисли, че не я желаете достатъчно и, че не е достатъчно привлекателна за вас, а вие знаете, че това не е така. Мислите, че проблемът е във вас, но всъщност не е така. Много мъже страдат от подобен проблем и вие не сте единствените.

Често липсата на сексуално влечение може да е свързана с физиологически или психически проблеми. Затова е желателно да споделите с партньорката си проблема и да й обясните причината за вашето нежелание. Необходимо да вземете навременни мерки и да се посъветвате с лекар.

Причините за липса на сексуално желание при мъжете

    Понижаването на либидото при мъжете може да има много причини. Една от основните причини за липса на желание е еректилната дисфункция. Може да бъде в резултат от стреса и , който преживявате в ежедневието си или други емоционални фактори. Също така тютюнопушенето, прекомерната консумация на алкохол, приемането на наркотици, наднорменото тегло или определени сексуални проблем влияят неблагоприятно върху сексуалната функция.

Лесни стъпки за повишаване на мъжкото либидо

  Не се тревожете повече, защото съществуват много начини, за да повишите либидото си. Един от тях е приема на сексуални стимуланти от Bg Stimulanti. Другият начин е като консумирате храни, които повишават либидото по естествен начин. Това са например следните  храни:

Китайски женшен – който помага на организма да си набави голямо количество азотен оксид, който увеличава кръвообращението, също като “Виагра“.

Гинко билоба –  използвана в традиционната китайска медицина, тази билка спомага за регулиране на нивата на серотонин и увеличава притока на кръв в тялото.

Дамянабилка от Северна Америка, която се използва като афродизиак, защото подобрява притока на кислород към интимните части и увеличава издръжливостта.

Кардамон въздейства на централната нервна система, подобрява кръвообращението и тонизира, поради наличието на веществото цинеол.

   С помощта на природните афродизиаци и  сексуални стимуланти ще подобрите бързо и лесно либидото си и ще се наслаждавате отново на хубав секс.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *