Искате по – голям бюст? Ето какво направих аз!

Преди време се разделих с човек, който изобщо  не знам защо беше решил да бъдем заедно, след като в последствие се оказа, че не харесва нищо в мен. Не понасял колко съм слаба, не искал жена с толкова малък бюст, а това, че имам мозъчни клетки и ги използвам просто го влудявало.

Когато разбрах как се чувства му показах пътя, защото смятам, че за да съм с някой той все пак трябва да харесва нещо в мен.

Разделихме се и не съжалявам, но колкото и да не исках да си признавам думите му доста ме нараниха, като най – голям белег в душата ми оставиха думите му, че бюстът ми е почти невидим.

Не съм злобна или отмъстителна, но той просто трябваше да си получи урока, затова реших да променя някой неща.

Харесвах тялото си и изобщо не смятах да надебелявам, но все пак с едно – две килца в повече установих, че изглеждам по – секси. Колкото до бюста, не смятах, че трябва да слагам силикон, за да се харесам на който и да е, но признавам си, и аз не харесвах големината му в момента. Затова реших, че е време да приложа някакви средства за уголемяване на бюста, за които бях чела в различни статии из интернет.

Потърсих подробна информация и така се сдобих с капсули за уголемяване на бюста, които ми се сториха добри като цена.

Освен капсулите за по – голям бюст, които започнах да взимам започнах и специални упражнения за уголемяване…и така, след месец вече можех да кажа, че бюста ми беше видимо по – голям и секси.

Наранената жена търси сладко отмъщение и колкото да казвах, че съм над тези неща, просто не устоях на изкушението да покажа на бившия си приятел какво е изгубил.

Затова се погрижих да се срещнем „случайно”, а когато ме видя как изглеждам сега, нараненият беше той, а не аз.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *