Допълнителните пари никога не са в повече

Ако някой ми беше казал само преди няколко месеца, че аз, върлата противничка на онлайн залаганията и въобще на хазартните игри ще правя залози, щях много да му се смея.

Никога не съм мислила, че някога в този живот ( че и в следващите, ако има такива ) ще се запаля толкова, че да правя прогнози и да залагам при букмейкъри…

Да, но преди няколко месеца, при едно събиране у нас приятели коментираха някакъв букмейкър – Bet365, като коментарите се превърна в спор кой ще спечели повече от залога, който прави. Понеже нищо не разбирах от онлайн залагания, решиха, че трябва аз да позная резултата и те да заложат на това, което избера.

Много ясно, че като начинаещ в залаганията познах резултатите и на двамата и с това спора приключи, само дето на мен този адреналин ми хареса доста.

И ето така се запалих по хазарта и реших да се образовам малко повече за това как мога сама да си залагам при букмейкъри като Bet365.

Оказа се доста лесно – стига да имаш някакви познания по определен спорт, да се регистрираш и после да използваш работещ линк за Bet365. Аз не бях наясно с нито един спорт кой знае колко, но се оказа, че ако следя прогнозите, които правят от сайта и следя редовно мачовете, които ме интересуват, мога правя доста добри прогнози и да печеля пари.

Важно е всичко да се прави с мярка и това важи с пълна сила и за онлайн залаганията, но е хубаво да можеш да изкараш малко пари, залагайки на любимия си спорт.

Със системата на букмейкъри като Бет 365 се работи лесно, мога да залагам винаги, когато искам, защото има голям избор от работещи линкове, а печалбите ми се изплащат редовно.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *