Защо моят магазин е Sportoutlet.bg?

Омръзнало ли ви е от некачествени стоки, които купувате, убедени от продавачите, че са маркови?

Писнало ли ви е да обикаляте по магазините и да не можете да се доверите на нито един, защото не сте сигурни от къде идват стоките, които предлагат?

До преди няколко месеца и аз бях като вас. Всеки път, когато ми се наложеше да търся спортни дрехи и обувки се чудех от къде да ги закупя, защото през годините много пъти са ме лъгали, че ми предлагат спортни дрехи и обувки Adidas, Puma или Reebok, а в последствие се оказва, че само цената им е „маркова”, а спортните стоки са напълно некачествени.

Понеже и аз като вас не „бера парите от дърветата” и ми беше омръзнало да давам пари за некачествени стоки реших, че трябва много внимателно да избера магазин, където наистина се предлагат оригинални спортни обувки и дрехи, за да съм спокойна, че давам пари за качество и марка, а не за нискокачествени продукти.

Търсенето на подходящ магазин ми отне време, признавам си, но в крайна сметка се насочих към Sportoutlet.bg и не съжалявам изобщо. Избрах този онлайн магазин поради няколко много важни за мен причини:

За разлика от повечето магазини в онлайн пространството, които предлагат спортни стоки и аксесоари, в Sportoutlet.bg наистина предлагат спортни обувки и дрехи доставени директно от официалните дистрибутори.
Мога да открия модели на спортни дрехи и маратонки, които са от този сезон, а не както в повечето магазини – от няколко сезона назад.
Цените, на които се предлагат спортните обувки са едни от най-ниските и приемливи предвид цените, на които се предлагат същите спортни стоки в повечето подобни магазини.
Поръчвам всичко, което ми е необходимо онлайн и да го получа направо до вратата си, което ми спестяваше време.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *