С бусове под наем не плащаш за нищо излишно

Средностатистическа българка съм. Живея в средностатистически панелен блок, заплатата ми е средна за страната, животът ми е средностатистически.

Искаше ми се да можех да не си правя сметка на разходите и да не търся възможно най – изгодните цени на продуктите и услугите, които използвам, но с една средна за страната заплата ми се налага да съм малко по-гъвкава, когато ми се налага да потърся някаква услуга.

Точно защото наскоро ми се наложи да пренасям мебели и реших да направя проучване, за да избера най-изгодното, което пазара можеше да ми предложи и да реша дали да потърся бусове под наем, или да наема хамали.

От сега казвам, че избрах бусове под наем и ще се обоснова веднага.

Както казах, преди да избера, направих малко проучване относно услугите и цените и на бусове под наем и на хамалските услуги.

Разгледах и двата варианта и избрах да наема бус, защото:

За разлика от хамалските услуги, в цената на които влиза товарен транспорт, хамали, товарене и разтоварване на мебелите и вещите, при наемането на бусове не плащаш нищо излишно. Преценяваш си сам колко голям товарен камион ще ти свърши работа, определяш си сам за колко време ще ти е нужен и просто го наемаш.
Ако ти се налага да пренасяш товар на по – далечно разстояние можеш да вземеш бусове под наем за 24 часа, като за това време ще платиш само 80 лв.
Можеш да наемеш бус, който да си шофираш сам и никой да не ти се бърка или можеш да поискаш да ти се осигури шофьор – изборът си е изцяло твой.
Всички бусове под наем са новички, минали технически преглед, с климатик и GPS, за да се ориентираш лесно, ако трябва да пренесеш мебелите на място, което не ни е много познато.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *