Започне ли да става „студено” в леглото – действайте бързо и с такт

Ние, момичетата мечтаем за романтика, любов, която нито за миг няма да отслабне…

Мечтаем си за принцове, бонбонено – сладки думички, но забравяме някак си, че тези така мечтани от нас принцове са просто мъже и същества от плът и кръв.

Понякога се цупим, че не ни обръщат достатъчно внимание, че не ни гледат с нужното обожание и заспиват в момента, в който докоснат възглавницата.

Забравяме, че мъжете не са до нас, за да ни поставят на пиедестал нонстоп и невинаги могат да изпълняват всичките ни желания…понякога дори се случва ( от претоварване, проблеми в работата или от нашите сърдения ) да имат и проблеми с либидото.

Проблемите са решими, когато всичко в леглото е наред, казваше баба ми.

Затова, ако и във вашето легло започне да става „студено”, вместо да се цупите и обвинявате, потърсете бързо решение да се справите с проблема.

Мъжете, ако имат проблем с ерекцията, няма да бързат да я обсъдят с вас, повярвайте. За тях това е много, ама много сериозен проблем и е голям удар по мъжкото им достойнство.

Затова ние, момичетата можем да действаме с такт и мъничко хитрост.

Най – важното е да оставите половинката си на спокойствие и да не започвате с нападките и изблиците на сълзи ( няма да постигнете нищо, само ще го накарате да се затвори в себе си още повече ).

Вместо да се цупите, по – добре влезте в някой онлайн магазин като Bg Stimulanti.com и изберете секс стимулант, който можете да ползвате и двамата.

Добавки за повишаване на либидото, които могат да се използват и от мъже и от жени има доста, така че можете да изберете който стимулант ви допадне.

Можете да пробвате също така някой парфюм с феромони или възбуждащи капки, които също имат много добър ефект.

Бъдете малко по – изобретателни в леглото и той ще ви бъде благодарен за усилията, които полагате, повярвайте.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *