Грижете се за косата си добре, иначе тя ще ви напомни за себе си

Капе ли ви косата? Притеснявате ли се всеки път, когато видите как цели кичури падат, докато се къпете или сресвате?

И аз бях изпаднала в паника преди няколко месеца, когато забелязах, че косата ми започна да капе много повече от обичайното. Всяка сутрин, ставайки от леглото виждах по цялата възглавница снопчета коса и това ме изплаши наистина много.

Тогава започнах да пробвам различни продукти, маски за коса, бабини рецепти, но нищо не ми помогна… косата ми продължаваше да пада стремглаво и сякаш нищо не можеше да спре процеса.

Така, след големи мъки и притеснения разбрах за няколко продукта против косопад, които предлагаха от Maxlife.

Преди съм използвала аминокиселини от Maxlife и съм оставала доволна и затова реших да опитам шампоана против оплешивяване и косопад.

Само този, който не се е сблъсквал с този проблем не знае колко ужасно е чувството да виждаш как гъстата ти, красива коса оредява ден след ден, а ти не можеш нищо да направиш, за да обърнеш нещата.

На мен ми се искаше да вярвам, че продуктите против косопад ще ми помогнат, но сърцето ми си беше свито чак, докато не видях първите резултати.

А резултатите наистина дойдоха и то бързо – само седмица – две, след като започнах да използвам шампоана. Косата ми лека – полека спря да капе, отново започна да става гъста, дори възвърна предишния си блясък.

Сега нямам този проблем и не използвам шампоана за косопад, но се научих да се грижа повече за косата си и използвам шампоан и балсам за стимулиране на растежа на косата Revita, защото вече знам – не се ли погрижа добре за косата си, тя отново ще ми напомни, че е важна част от мен.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *