VW Touran – практичен, просторен семеен автомобил

Още с появата си на пазара VW Touran привлече интереса на всички, които си падат по по – обемните автомобили.

Леко ъгловатия германец все още е сред предпочитаните минивани и държи висока цена дори на вторичния пазар, но цената си струва.

Ако си търсите надежден семеен автомобил – VW Touran ви очаква!

Няма спор, че автомобилът е малко груб на пръв поглед, но за сметка на това каросерията му е удобна и много комфортна както за шофьора, така и за пътниците. В купето има достатъчно място, материалите, с които е обзаведено са качествени, а това, че има възможност последния ред седалки да се скрива в пода е само още един допълнителен плюс.

Таблото на Фолксваген Туран силно наподобява това на Folf – компактно и практично, а седалките са удобни дори за по – едри хора. В купето има доста отделения за поставяне на различни неща, които са необходими при пътуване особено с малки деца.

Окачването на минивана е изключително добро и заслужава суперлативи за държанието си на пътя. С Фолксваген Туран няма да имате никакви проблеми при дълъг път или с влизане на завои, тъй като минивана се държи изключително стабилно.

Спирачната система на VW Touran не създава проблеми, а за безопасността няма какво да се каже – всичко е на много високо ниво.

Германецът няма да ви създава големи ядове, тъй като проблемите му не са кой знае колко големи.

Най – често срещаните проблеми са повредени маншони, дефектни втулки на напречните носачи, проблеми с регулирането на светлините на фаровете.

При VW Touran с дизелов двигател може да се появят проблеми с турбото, висок разход на масло или течове в охладителната система.

На фона на всичко останало, тези проблеми са лесно отстраними с едно посещение в автосервиз и подмяна на съответните авточасти.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *