Топ 4 от най – практикуваните футболни онлайн залози

Щом сте решили да се занимавате с онлайн залози, тогава сте наясно, че за да го направите трябва да си изберете букмейкърска къща и да влезете през работещ линк за Betfair, Bet365 или Sportingbet.

Тук няма да спираме на начина, по който се избира букмейкър, нито какви са етапите при регистрация, а ще поговорим за момента, когато трябва да направите своите онлайн залози на футбол.

Залозите, които можете да направите не са малко, но сега ще се спрем само на някой от най – практикуваните и популярни видове.

Ако искате да разберете повече за популярните видове залози, можете да влезете на Efribet.com, където ще откриете още по – пълна информация.

Топ 4 на популярните залози на футбол, които можете да откриете при букита като Efbet, Sportingbet, Bet 365.

 • Залог за крайния изход на спортното събитие
 • Това е най-популярният вид онлайн залог, който се нарича още и 1х2. Основната идея на този залог е да се познае как ще завърши футболната среща при играни 90 минути редовно време ( + продължението/та, дадени от съдията ).

 • Under/Over – залог за брой голове във футболния двубой
 • При този вид онлайн залози целта е да познаете броя на головете, които ще бъдат вкарани до края на срещата. Можете също така да избирате дали головете ще са ПОД ( по-малко) или НАД ( повече).

 • Залог за 1 – во полувреме/ краен резултат
 • Този залог е доста рисков и труден, но ако успеете да познаете как ще свърши първото полувреме и крайния резултат от срещата печалбите са доста добри, тъй като букитата дават доста високи коефициенти.

 • Залог за корнери
 • Името на залога говори красноречиво ясно за това, на какво се залага. При този вид залог всеки букмейкър предлага различен брой корнери, като границите обикновено варират от 7 до 13 и повече корнера.

  Споделете ако Ви допада:
  Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

  About the Author

  Христо

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *