С био еликсир от ябълков оцет отслабването е лесно

През последните една – две години силно ограничих движението, застоявайки се до късно в офиса пред компютъра.

Уморена и изнервена, спрях да ходя пеш, да следя за теглото си и да се опитвам да се храня здравословно. Всичко това се отрази на теглото ми, което рязко започна да се покачва и само за половин година качих поне 5 килограма.

Едва след като бях нанесла вредата на тялото си, започнах да търся начини да отслабна. Пробвах какви ли не диети, чаеве за отслабване, но ефект нямаше, докато не се реших на една последна, отчаяна стъпка – да пробвам био еликсира от ябълков оцет с годжи – Уберти на Maxlife.

Наясно бях, че не трябва да очаквам чудо и да отслабна веднага, но познавайки свойствата на ябълковия оцет се надявах да мога да смъкна излишните килограми постепенно и едновременно да подсиля имунната си система.

Започнах да приемам по две лъжици на ден от био еликсира от ябълков оцет, които разтварях в течност и в началото наистина не забелязах голям ефект. Седмица след като започнах да пия оцета обаче кантара показа килограм надолу, а  в същото време не бях намалила яденето, нито се бях лишила от нещо. Просто по – малко ми се ядеше и не изпитвах зверски глад нощем, което за мен си беше обичайно преди.

Продължих да пия от био еликсира от ябълков оцет и годжи – Уберти на Maxlife и лека – полека успях да върна старите си килограми и да ги задържа без проблеми.

Освен това, започнах да използвам хранителната добавка при приготвянето на салати, с което подобрих не само менюто на семейството, но и ги научих да се хранят по – здравословно.

Грешка беше от моя страна да допускам да кача килограми, но благодарение на ябълковия оцет сега се чувствам много по – самоуверена и красива ( забравих да спомена, че био елексира действа добре и на кожата, косата и ноктите ).

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *