Какво е добре да знаем за детокс диетите?

Причината за голяма част от здравословните проблеми са замърсяването на организма с токсини и отпадъци, с които черния дроб не може да се пребори.

За съжаление, колкото и да се опитваме да се храним правилно, не можем да избегнем натрупването на токсини в организма, защото всичко около нас, от въздуха, до храните, с които се храним са замърсени.

Тогава, има ли начин да се справим с вредните натрупвания и да прочистим черния си дроб от отпадъците, с които се налага да се справя?

Да, начин има и той набира все по – голяма популярност, защото ефекта от него е наистина неоспорим.

Става дума за комбинацията – хранителни добавки Biovea в подкрепа на черния дроб и детокс диета.

Кои са основните принципи на детокс диетата?

Най – важното, с което е добре да сме наясно е, че специалистите препоръчват детоксикацията на организма да се прави поне няколко пъти в годината, като преди да започнем да прилагаме детокс диета трябва да си дадем поне месец, за да подготвим тялото си, намалявайки постепенно вредните храни. Месец преди детокс диетата трябва постепенно да премахнем сладкишите, брашното и тестените изделия, алкохола, кафето.

И по време на подготовката, и по време на диетата за детоксикация се пие сутрин на гладно по една чаша топла вода с лимон.

За да бъде постигнат по – добър ефект, експертите препоръчват детоксикацията да се комбинира с добавки Biovea.bg и физическа активност.

Продължителност на диетата

Три дни – това е по – краткия вариант, който позволява да изчистим организма си от натрупаните токсини.

Пет дни – в допълнение с прочистването от токсини и отпадъчни продукти започват регенеративни процеси в организма.
Десет дни – ефективно прочиства организма и черния дроб, подобрява кръвообращението и предотвратява появата на много заболявания.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *