Как действа феромонната добавка за жени?

Цяла година си харесвате колегата от съседния офис, но сте толкова срамежливи и затворени, че когато се срещнете в коридора, едва успявате да вдигнете поглед към него. Много ви се иска най-сетне да го заговорите и опознаете, но той сякаш гледа през вас и вие се чувствате доста зле от това.

Ако имате подобни проблеми с мъжете, можете да изпробвате феромонни добавки за жени, които се предлагат в онлайн магазин за секс стимуланти – BgStimulanti.com

Преди да ме попитате: Само с тази добавка мога ли да накарам някой да се влюби в мен, ще ви отговоря с НЕ, но ще накара мъжката половина да ви обърне вниманието, което заслужавате.

Дали след това ще задържите интереса и дали ще се влюби някой във вас си е изцяло във ваши ръце.

Истина е, че феромонната добавка Magnetic Pheromone има страхотен ефект и се използват в останалите страни много успешно и от мъже и от жени за привличане на вниманието на противоположния пол, но все пак не притежават магически сили, с които да накарат избрания от вас индивид да остане до гроб с вас.

Какво действие имат всъщност феромоните и как могат да ви помогнат, ако нямате големи успехи с противоположния пол?

Феромоните са химични съединения, които се отделят от телата ни и които нямат цвят и мирис, но които се долавят от противоположния пол и тъкмо благодарение на тях ние избираме партньора си. Правим го несъзнателно, силно привлечени от „аромата на феромони”, който тялото му излъчва и които ни допада.

Феромонната добавка за жени Magnetic Pheromone можете да откриете във всички магазини за секс стимуланти на много добри цени. Просто добавяте няколко капки от добавката към любимия си парфюм или капвате няколко капки от самостоятелно на китките или шията и сте готови за действие.

Със сигурност ще привлечете вниманието на мъжете и ще предизвикате техния интерес. Опитайте, няма да съжалявате!

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *