Под завивките или как да се справим със сексуалните проблеми

Говорим за всичко други проблеми и болежки, но ако откриете някой, който ще говори открито за сексуалните си проблеми, покажете ми го.

Темата е табу особено за мъжете и е наистина голям проблем за тях. Ако започнат да губят увереност в леглото, мъжете лесно се депресират, тъй като смятат, че щом подобен проблем се е появил, едва ли не с мъжествеността им е свършено.

За това, ако и вашият партньор започне да изпада в такива мрачни състояния свързани със сексуалните проблеми в леглото, ето какво можете да направите, за да върнете страхотните изживявания с половинката си.

Без „резки движения и промени” включете в меню храни, които са признати за естествени афродизиаци. За да ги откриете не трябва да ходите до Африка за някой лековит корен – достатъчно е да слагате по – често на трапезата аспержи, омари, стриди, авокадо, банани, мед, ядки  ( бадеми, орехи ), да използвате по – често магданоз, индийско орехче и карамфил. Промените в храната комбинирайте с хранителни добавки Biovea за сексуални проблеми, за да постигнете по – бърз ефект.

Върнете се към позабравената романтика… вечери на свежи, шампанско и шоколад. Казвам шампанско, тъй като в тази напитка се съдържат вещества, които се усвояват бързо от организма, увеличава се притока на кръв на местата, на които трябва и ефектът може да ви изненада приятно. Не прекалявайте обаче с алкохола, достатъчно е да пийнете чаша – две просто, за да увеличите сексуалната възбуда и при двамата ( имайте предвид, че шампанското действа като афродизиак повече при жените ). За шоколада си знаете… наричат го още хормона на щастието.

Сменете обстановката, в която правите най – често любов. Играйте рулеви игри, фантазирайте заедно, идете на хотел, направете го интересно, загадъчно и възбуждащо.

Говорете за сексуалните проблеми с партньора си открито, но без да наранявате чувствата му. Покажете му, че сте до него и ще останете до него, защото го обичате.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *