От какво се притеснява ТЯ в леглото и как да се справите?

Факт е, че и мъжете и жените изпитват притеснения, когато се стигне за пръв път до леглото.

Докато мъжете някак си преодоляват притесненията си по – лесно, при жените това си е наистина голямо напрежение.

Ако и вие имате нова връзка, ето какво трябва да знаете за притесненията на жената до вас.

Няма жена, която да си харесва тялото напълно. Само от мисълта, че ще се съблекат пред някой, който много харесват и той няма да хареса това, което вижда им призлява. Затова, ако искате всичко да мине добре, просто и покажете, че я харесвате точно такава каквато е. Не си позволявайте коментари, не се шегувайте нескопосано, просто и покажете, че сте щастливи, че е във вашите ръце точно тя.

По – голяма част от жените при първа среща се притесняват как да се държат. Разбира се, има и самоуверени дами, но по – голямата част следват реакциите на мъжа. Дори и да знаят точно какво искат много малка част от дамите ще го покажат на първата среща, затова проявете активност първи. Покажете и, че я желаете и тя бързо ще се отпусне и ще забрави притесненията си.

На почти всяка жена и минава през ума :” А дали това не е за една нощ?” Ако тя е специална за вас, не бързайте да си тръгвате, а останете до нея и си говорете. Прегърнете я, покажете и, че тя е това, което искате и нямате намерение да ходите никъде.

Ако искате да спечелите доверието на жената до вас, трябва да сте доста внимателни и да се отнасяте с разбиране. А ако искате всичко да мине още по – добре, можете леко да похитрувате, като използвате някой от секс стимулантите за двама от Bg Stimulanti.bg , с които и двамата ще забравите задръжките.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *