Основни правила за игра на рулетка

До скоро не бях опитвала да играя на рулетка и винаги съм се чудила какви са правилата на тази хазартна игра.

Исках да науча повече и да опитам късмета си, затова влязох през работещ линк за Спортингбет и се регистрирах при букмейкъра, за да се пробвам.
Рулетка се оказа забавна и много интересна игра, която ми допадна много.

Ако и на вас ви се иска да опитате, а не знаете правилата, ето какво трябва да знаете, ако искате да залагате на рулетка.

Рулетката представлява маса с рулетно колело, което е разделено на сектори. Всеки сектор е оцветен в черно или червено и е номериран от 1 до 36. Освен червените и черните сектори има и зелен, който винаги е 0.

Играта започва, когато играча постави своите чипове на числата, които смята, че са печеливши. След като всички играчи направят своите залози, крупието завърта рулетката и ако топчето попадне на числото, на което играчът е заложил той печели.

На рулетка се залага по няколко основни начина, въпреки че и тук има системи, които се използват от по – напредналите играчи.

Залог на цвят

Това е най – популярният е залог. При него просто залагате на цвят и шансът за печалба е 50/50.

Финален залог

При този залог залагате на последната цифра на номера.

Залог на нула

В този случай възможностите ви за печалба за няколко – ако сте заложили на 0 или ако имате нула в числата, на които сте заложили. Има обаче и друга алтернатива, при която играта може да бъде замразена и да се направи следващо завъртане на рулетката.

Рулетка е доста интересна и забавна игра и ако искате да се пробвате, можете да се регистрирате през работещ линк за Sportingbet или да влезете на страниците на Efribet.com и да изберете друг букмейкър, при който да направите своите залози.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *