Няколко трика за перфектна нощ

Мечтаете си за една малко по – страстна и пламенна нощ, в която да забравите всички задръжки? Иска ви се да имаше начин да разпалите още повече страстта между вас?

Ако това е желанието ви, ето какво имам да ви казвам.

Интимността между двама души не се изразява само и единствено в самия сексуален акт, напротив. Преди да достигнете до същината ще трябва да се постараете малко повече с подготовката и едва тогава нещата ще си дойдат на мястото.

На първо място не бива да забравяте, че дамите обичат романтиката, затова се погрижете да има хубавата храна и вино на масата, свещи и приглушена музика. За повишаване на либидото можете да включите и някой секс стимулант от Bg Stimulnati.bg за двама. Ако сега започвате връзка и не познавате много добре дамата, можете да замените стимуланта с парфюм с феромони ( колкото да повишите вниманието и към вас )

В менюто е добре да включите храни, които са естествени афродизиаци като шоколад, нектарини, канела, ягоди.

Виното също е задължително, но не бива да прекалявате с него.

Ако не сте уверен, можете да се подсигурите и с някой секс стимулант за удължаване на ерекцията, но моят съвет е да изчакате с приема му и да прибегнете до него само, ако усетите, че страстта се разпалва, а вие не можете да се отпуснете достатъчно.

Както споменах, да изживеете една незабравима нощ с дамата на сърцето си трябва да се подготвите добре, тъй като нищо не бива да се оставя на случайността.

Ненапразно Казанова е най – великия любовник на всички времена – той е познавал душевността и желанията на жените и им е давал това, от което са се нуждаели.

Веднъж покажете ли на вашата дама, че желаете единствено нея, тя със сигурност ще ви се отдаде изцяло.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *