Noni Juice – хранителна добавка с много ползи за здравето

Предполагам знаете колко важни са антиоксидантите за нашето тяло. Важни са, тъй като са в състояние да се справят със свободните радикали, да „намерят, открият и унищожат” токсините и да се погрижат за здравето ни.

Аз знаех, че антиоксидантите са  важни, но не знаех колко много, докато не се наложи да използвам хранителна добавка Biovea Noni, за да се справя с алергията си.

Приятели ми препоръчаха хранителна добавка Noni Juice като много добро средство за лечение на алергии, но тя се оказа много повече от това.

Какво всъщност е Noni?

Най – просто казано, това е плод, който има горчив вкус и не толкова приятен аромат, но за сметка на това е много полезен за организма ни. От плода се извлича сока, който лесно се преглъща, ако се разтвори в малко вода или сок.

Сокът от Нони е силен антиоксидант и се справя отлично с токсините в телата ни, поради което се препоръчва и дори при ракови заболявания. В него се съдържат над 150 минерала и почти всички витамини, което го прави наистина ценен за здравето ни.

Лично аз започнах да използвам хранителна добавка Noni Juice, за да се справя с алергиите и да подсиля имунната си система, но постигнах много повече.

Само седмица след като го взимах редовно ( Нони може да се взима или сутрин на гладно или вечер – 30 минути преди вечеря ) забелязах, че се чувствам по – бодра. Не изпитвах толкова голям глад, а проблемите, които имах от време на време със стомаха спряха да ме тормозят.

Имах повече сили за работа, вече не се чувствах толкова уморена и дори започнах да губя килограми.

Да си призная, за алергията си дори не се сетих, когато видях, че кантара показва по – малко седмица след седмица, без дори да правя опит за някаква диета.

И сега продължавам да пия по една супена лъжица от добавката всяка вечер и се чувствам все по – добре и по-добре.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *