Мързелива рецепта за отслабване

Опитвам се да се грижа за себе си, да поддържам външния вид и теглото си, но понякога, увлечена в натовареното ежедневие отслабвам контрола и се случва да кача неусетно няколко килограма в повече.

Тъй като не съм точно спортен тип и колкото и да си казвам, че трябва да спортувам никога не го правя, ето как се справям с килограмите, без да променям много начина си на живот.

Пречиствам организма си.

Тъй като знам, че от това как работи черния ми дроб зависи колко бързо ще отслабна, приемам хранителни добавки за отслабване Biovea, които ми помагат да се отърва от натрупаните токсини. Взимам добавките обикновено вечер, след като се прибера от работа и половин час пред вечеря.

Пия топла вода с лимон

Всяка сутрин, още със ставането, пия по една чаша топла вода с лимон. Лимонената вода освен, че пречиства черния дроб, жлъчката и тънките черва, намалява глада и ме зарежда с енергия.

Храня се по 5 – 6 пъти на ден в малки количества.

Диетолозите отдавна говорят, че не от глад се отслабва, а точно обратното- колкото повече пъти на ден се яде, толкова организма свиква да приема по-малко храна и не преяждаме.

Вечерята след 19.00 – строго забранена.

Установих, че най – много килограми трупам, когато се отпусна и започна да вечерям в късните часове или ако си хапвам, докато гледам филми след вечеря.

Увеличавам плодовете и салатите и намалявам сладкото и мазните храни.

Обичам много сладки неща, особено шоколад и торти, но когато искам да сваля няколко килограма спирам да ги ям и ги заменям с пресни плодове… е и с черен шоколад от време на време, ако много ми липсва шоколадчето.

Пия по една чаша червено вино

По принцип не обичам алкохола, но една чаша вино на вечеря е позволена.

Намалявам кафетата и ги заменям със зелен чай.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *